Kata-Strófa

természeti csapások, ipari katasztrófák, ámokfutás, tömeghisztéria, áldozatok, emberek, életek

Facebook

Friss topikok

Ajánlott linkek

katasztrófák, és ami utána történik

2012.01.03. 23:38 egykata

Fél évvel a fukusimai katasztrófa után

Az elmúlt év legnagyobb katasztrófája Japánban történt, miután egy szökőár megrongálta a fukusimai atomerőművet. A térség jelenlegi állapotáról David Guttenfelder készít fotókat a National Geographic számára. A képeken is látható, hogy a károsultak számára még mindig nem sikerült megoldani a rendes lakhatást.

 

 

 A Magyarországon történt vörös iszap katasztrófa károsultjai a történtek után egy évvel új házakba költözhettek. A Máltai Szeretetszolgálat néhány családnak tudott albérletet biztosítani az átmeneti időszakra, sokan a rokonaikhoz költöztek addig, amíg nem költözhettek be új házaikba.

Reméljük, hogy a Japán károsultak mihamarabb emberhez méltó lakhatáshoz tudnak majd jutni. További képek az alábbi linken:

forrás: hvg.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://katastrofa.blog.hu/api/trackback/id/tr183517947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása